Uitgelicht : Lea Korenhof

lea-korenhof-profiel

Lea Korenhof


“In mijn werk als trainer en coach werk ik veel met metaforen, om moeilijke of ingewikkelde onderwerpen bespreekbaar te maken. Steeds weer ervaar ik de verwondering van het positieve effect van het werken met beelden.

Zolang ik mij kan heugen heb ik altijd de behoefte gevoeld te creëren. Vele vormen heb ik daarbij geprobeerd, maar het was steeds niet bevredigend. Sinds een paar jaar maak ik beelden met textielverharder, wat mij wel die voldoening geeft waar ik naar zocht.

Ook werk ik in opdracht, voor speciale gelegenheden en jubilea. In een persoonlijk gesprek ga ik op zoek naar de boodschap die in het beeld naar voren moet komen, waardoor het passend en speciaal op de persoon gemaakt wordt.

Alle beelden zijn uniek en enig in hun soort en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.”