PERSBERICHT

 

Wij zijn zeer vereerd dat wij Lindsay Louis, derde secretaris van de Zuid-Afrikaanse Ambassade in Den Haag, bereid hebben gevonden de officiële opening van de expositie van ART-4YOU te verrichten.

Lindsay Louis is geboren in Kaapstad en opgegroeid in Genadendal, Zuid-Afrika’s oudste en mooiste zendingspost. In 2002 begon hij Internationale Studies aan de Universiteit van Stellenbosch te volgen. Na het behalen van zijn BA-graad in 2007 ging hij werken bij de Parliamentary Monitoring Group. In 2009 werd Lindsay Louis samen met een groep van zestig jonge Zuid-Afrikanen toegelaten tot een opleiding in de diplomatieke dienst. In 2010 werd hij aangesteld bij het directoraat Duitsprekende, noordelijke en Baltische staten. In 2011 deed hij dienst bij de Zuid-Afrikaanse vertegenwoordiging in Zwitserland, Finland en Noorwegen, en in 2013 werd hij derde secretaris bij de Zuid-Afrikaanse ambassade in Nederland, onder meer belast met kunst en cultuur.
Hij houdt van diepgravende gesprekken over politiek, mensen en cultuur.

 

Datum: 22 oktober 2016 – 15.00 uur
U bent van harte welkom!

 

Openingstijden expositie: van 22 oktober t/m 6 november, dagelijks van 12.00 – 18.00 uur

Golf Eventcenter
Parlaan 2 A, Lelystad

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.