Informatie voor kunstenaars

DEELNEMEN AAN ART-4YOU

ART-4YOU  is een jonge organisatie die kunstenaars een podium biedt  om hun kunst bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Wij streven erna  een breed spectrum aan kunst te presenteren, gecombineerd met workshops, lezingen en entertainment.

ART-4YOU onderscheidt zich van andere organisaties  door hun vernieuwende werkwijze.  Niet alleen bieden wij het grote publiek de gelegenheid kennis te maken met kunst van niveau, wij bieden ook een platform aan ondernemers om in een inspirerende omgeving hun netwerk uit te breiden. Dit kan bijvoorbeeld door deel te nemen aan speciale lunches, al dan niet gecombineerd met een workshop. Daarnaast brengen wij kunstenaars en het bedrijfsleven met elkaar in contact, hetgeen kan resulteren in publiciteit, naamsbekendheid en verkoop.

Alleen kunstenaars die  op professioneel niveau werken kunnen deelnemen. Hierdoor staat  ART-4YOU garant voor exposities van hoog niveau.  Om de kwaliteit te waarborgen beoordeelt een vakkundige ballotagecommissie elke aanmelding alvorens een kunstenaars wordt toegelaten tot een expositie.

INBEGREPEN BIJ UW DEELNAME

 

Bij de standhuur is inbegrepen:

-ballotage van uw werk

-promotie via FaceBook, Internet, Lokale Media, Flyers en diverse zakenclubs.

-vermelding op www.art-4you.nl  met uw naam en website

-link op FaceBook naar eigen webpagina op www.art-4you.nl

-vermelding in publicaties (brochure, catalogus,  enz.)

-vermelding op plattegronden

-expositie-wanden (aantal afhankelijk van stand grootte)

-1 stoel per stand

-kaartjes/stickers om naast uw werk te plakken (hierop kunt u informatie en prijs noteren)

-twee consumptiebonnen per dag, op de dagen dat u zelf aanwezig bent

-huur en schoonmaak van de expositieruimte